A Békés Megyei Népművészeti Egyesület által 2022. őszén, Békéscsabán indítandó, államilag elismert szakképesítést és tanúsítványt nyújtó népi kézműves képzések felhívása, jelentkezési lehetőségei.

A jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk!

Az elmúlt több mint 40 év alatt nagyon sokan szerezték meg nálunk a népi kézműves szakmákban – például kosárfonó (alapfokú), hímző, szövő, fafaragó, nemezelő, csipkekészítő, fazekas, gyékény-, csuhé-, szalmatárgy-készítő, bőrműves, szőnyegszövő, takács stb. – a középfokú, továbbá a ráépülő népi játék és kismesterségek oktatója képzésnél a felső-középfokú szakképzettséget.

Reménykedünk abban, hogy 2022 őszétől is több kurzust elindíthatunk, azaz sok olyan jelentkezőnk lesz, akik a népi kézművességben továbbviszik az elődeink által létrehozott, vagy megalkotott formarendszert és motívumvilágot, s a tárgyak létrehozásához szükséges tudást.

A Békés Megyei Népművészeti Egyesület képzéseiről, tudásátadásairól az egyesület Youtube-csatornáján elérhető kisfilm nyújt ízelítőt, mely az alábbi linkre klikkelve megtekinthető.

TUDÁSÁTADÁS A TÉGLA NÉPMŰVÉSZETI ALKOTÓHÁZBAN

A képzésekre jelentkezni elsősorban online – az alábbi linkre kattintva, VAGY a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével lehet:

OnlineJELENTKEZÉSI LAP

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 30.

Kérjük, hogy felhívásunkat és a jelentkezési lapot ki-ki a környezetében adja tovább, ossza meg, akár levelünk továbbításával, akár a Facebook segítségével, hogy minél több érdeklődőhöz eljuthasson a lehetőség! Köszönjük!

Az egyesület tagjai és munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a résztvevők alapos tudást, személyes- és közösségi élményeket szerezzenek a tanulmányi idejük alatt.

Sok szeretettel várunk mindenkit a képzéseinkre!

Üdvözlettel: Pálné Anci

Pál Miklósné
elnök
Békés Megyei Népművészeti Egyesület

30/299-7789
info@bmne.huwww.bmne.hu

Felnőttképzési felhívás- szakképesítés 2022

Adatkezelési tájékoztató

Jelentkezési lap – szakképesítés